Boek TY: voor koorbegeleiding of een

privéconcert op maat!

Concerten op maat
Bent u op zoek naar een professioneel orkest om een concert te verzorgen tijdens uw nieuwjaarsreceptie, jubileumavond of opening? Wilt u een huiskamerconcert organiseren of zoekt u een orkest dat uw koor kan begeleiden? TY Zeeuws kamerorkest verzorgt al meer dan tien jaar concerten, waarbij we de samenstelling van ons orkest op uw wensen aanpassen: een duo, kwintet of grote bezetting met blazers; strijkers gecombineerd met piano of een vocalist – alles is mogelijk. Tevens kunnen we een ensemble samenstellen met barokinstrumenten. 

Breed inzetbaar
Doordat al onze musici professioneel geschoold zijn, is ons orkest flexibel inzetbaar, bieden we stabiele kwaliteit en zijn we in staat in korte tijd de gewenste muziek in te studeren. Veel bedrijven en koren doen jaar in jaar uit een beroep op ons kamerorkest. Daarbij brengen we strijkkwartetten of passie- en cantatewerken ten gehore, muziek uit musicals, flamenco of Weense walsen. Onderaan deze pagina ziet u een overzicht werken die wij ten gehore brachten en koren die wij mochten begeleiden. 

Offerte aanvragen
Benieuwd wat wij voor uw bedrijf of koor kunnen betekenen? Neem dan contact met ons bestuur voor een kennismakingsgesprek of een offerte. Onze musici verheugen zich erop een prachtig concert voor u te mogen verzorgen of uw koor te inspireren om samen mooie muziek te maken. Wij horen graag van u!

Monique de Kort, externe contacten
Stuur mij een mail!

Een greep uit ons repertoire:
J.S. Bach – Dubbelconcert voor 2 violen
Samuel Barber – Adagio for Strings
Benjamin Britten – Simple Symphony
Edward Grieg – Holbergsuite
A. Dvorak – Zwei Walzer opus 54
W.A. Mozart – Adagio und Fuge, Divertimento en Klarinetkwintet
A. Piazzolla – Four for Tango en Oblivion
Dmitri Sjostakovitsj – Symphony for Strings
Johann Strauß – diverse walsen
Tsjaikovsky – Serenade for Strings 

Koorbegeleiding:
De afgelopen jaren hebben we veelvuldig opgetreden met koren als de Koninklijke Oratoriumvereniging Middelburg, Bachkoor Middelburg, BachKoorGent, Cantorij der Basiliek Hulst, het European Chamber Choir Brussels, Popkoor X-Stream en Koor Lichte Muziek A58. Daarbij stonden werken op het programma als de Große Messe en het Requiem van Mozart, de Johannes Passion en het Weihnachtsoratorium van Bach tot muziek uit musicals, chansons en flamenco.