Koorbegeleiding


Van oratoriumvereniging tot cantorij of popkoor: we komen uw optreden graag omlijsten, in een bezetting die aansluit bij uw wensen. Sinds de oprichting van TY Zeeuws kamerorkest in 2006 werken we met liefde mee aan concerten van amateurkoren in de regio.

Ervaring


Van passie- en cantatewerken, requiems en strijkkwartetten tot muziek uit musicals, chansons en flamenco: onze professionele musici draaien er hun hand niet voor om! Dankzij hun professionaliteit is ons orkest flexibel inzetbaar, is de kwaliteit van begeleiding gegarandeerd en zijn we in staat in korte tijd uiteenlopende programma’s in te studeren.

Veel koren doen jaar in jaar uit een beroep op ons kamerorkest. Zo werken we bijvoorbeeld geregeld samen met zangvereniging Asaf uit Axel, het Madrigaalkoor van de Zeeuwse Muziekschool, Cantorij der Basiliek uit Hulst, het Bachkoor uit Gent… maar ook met een popkoor als X-Stream uit Middelburg.

Vrijblijvend offerte aanvragen


Benieuwd wat wij voor uw koor kunnen betekenen? In een vrijblijvend kennismakingsgesprek nemen we graag de mogelijkheden met u door. Heeft u al helder wat voor soort begeleiding uw gezelschap nodig heeft? Vraag dan direct een offerte aan. Samen zorgen we voor een prachtig, memorabel concert. Succes gegarandeerd!

Ook samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voorgaande samenwerkingen


TY Zeeuws kamerorkest begeleidde of verzorgde al concerten samen met: