Video schoolconcert.Schooleducatie

Vakoverstijgende cultuureducatie
Als school wilt u graag uw leerlingen nader kennis laten maken met muziek. Maar waar haalt u de tijd en inspiratie vandaan om wéér iets nieuws te implementeren in uw lessen? TY Zeeuws kamerorkest helpt u daar graag bij. 

Waarom muziek op school?
Muziek maken is geweldig: het daagt uit, geeft plezier en energie. Bovendien draagt het bij aan betere schoolprestaties en inspireert! Jongeren en klassieke muziek: dat is wat TY Zeeuws kamerorkest verbindt. 

Waarom kiezen voor TY?
Ons kamerorkest bestaat uit enthousiaste, professionele musici uit de regio. Zij willen hun kennis en vaardigheden overbrengen op onze jeugd door interactieve schoolconcerten op middelbare scholen en basisscholen. Wij zijn vanaf onze oprichting gericht op het verzorgen van concerten, de begeleiding van koren en muziekeducatie van jongeren. Om ze te laten ontdekken wat muziek voor hun eigen ontwikkeling kan betekenen. 

Wat we uw school bieden
We bieden TY op Maat. Daarmee kunnen we inspelen op de specifieke vragen en behoeftes van uw school. Onze lessen zijn altijd interactief, gericht op enthousiasmeren en spelenderwijs leren. 

Wij zijn graag uw culturele partner! Neem voor meer informatie contact met ons op per e-mail.