Steun ons ook!

De muzikale golven van TY klinken tot ver over de grenzen! We bieden kwaliteit en willen vernieuwend bezig blijven. Dat kan uiteraard alleen met hulp van vrienden, sponsoren en subsidiegevers. 

Wilt u ons steunen? Dan zijn er twee mogelijkheden: 

  • Word onze sponsor, verbind uw bedrijfsnaam aan TY en versterk ons orkest! Als onze sponsor bieden we u een inspirerende, muzikale omgeving voor u en uw relaties. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op!

  • Word Vriend van TY! Dat kan al voor het vriendenprijsje van € 30 of € 50 voor u en uw partner! Als Vriend heeft u gratis toegang tot ons Voor- en/of Najaarsconcert, kunt u na afloop kennismaken met onze musici en wordt u uitgebreid op de hoogte gehouden van de activiteiten van ons kamerorkest.

    Wij verwelkomen u graag!  


Meld u via onderstaande link aan als onze Vriend:Sponsors

Hieronder een overzicht van onze trouwe sponsors. 

ZIB Investments Crowdfunding

                              Provincie Zeeland

                            DELTA Zeeland Fonds

                            Cultuurfonds ZeelandiaANBI

TY Zeeuws kamerorkest is aangemerkt als culturele ANBI-instelling. Daardoor zijn uw giften en schenkingen aftrekbaar voor de belasting.
Daarnaast kunt u ook gebruikmaken van de fiscale faciliteiten die de zogenaamde Geefwet u biedt, in de vorm van extra aftrek voor de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Door te klikken op onderstaand ANBI-logo gaat u naar de speciale ANBI-pagina voor meer informatie.