Wij presenteren: TY Zeeuws kamerorkest! 

TY Zeeuws kamerorkest is in 2006 opgericht met het doel als professioneel kamerorkest een bijdrage te leveren aan het rijke muzikale leven in de provincie Zeeland.

Ons aanbod
Dat doen we door onze eigen concertprogramma’s, waar we klassieke muziek en nieuwe composities combineren en een podium bieden aan jong Zeeuws talent. Daarnaast richten we ons op het begeleiden van amateurkoren. Ook hebben we diverse cultuureducatieve programma’s, met interactieve workshops voor leerlingen van basis- en middelbare scholen in heel Zeeland. 

Kwaliteit
TY is niet meer weg te denken uit het domein van de kamermuziek. Ons orkest bestaat louter uit professioneel geschoolde musici en staat onder leiding van onze concertmeester of gastdirigenten. Wij werken vraaggestuurd, waarbij we de samenstelling van ons kamerorkest afstemmen op het te spelen programma. Van een duo tijdens een feestelijke receptie tot een orkest van veertig musici voor het begeleiden van een requiem of passiewerk. Alles is mogelijk! 

Sponsors en Vrienden
In een periode waarin fors wordt bezuinigd op de cultuurbudgetten, kan dit uiteraard niet zonder steun van vrienden en sponsoren. Met TY stroomt de muziek Zeeland binnen met de kracht van de zee! Wilt u ons daarbij steunen? Kijk op deze pagina voor meer informatie. 

Meer weten over TY? Neem dan een abonnement op onze digitale nieuwsbrief TYdingen of neem contact met ons op.